Salarisadministratie

Het verzorgen van de salarisadministratie wordt door ondernemers vaak gezien als ongewenste administratieve rompslomp die u en uw bedrijf tijd kost. De uitbesteding van uw salarisadministratie is een perfecte manier tijd te winnen die u aan andere zaken kan besteden. Tevens weet u zeker dat alles goed is geregeld.

Als u 1 of meer werknemers in dienst neemt, moet u een salarisadministratie gaan bijhouden. Deze administratie moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. U hebt een aantal algemene en bijzondere administratieve verplichtingen. Dat is onder meer nodig om de belastingdienst de juiste gegevens te kunnen verstrekken.

De salarisadministratie bestaat uit verschillende formulieren en berekeningen. Je moet dan denken aan formulieren als de loonstaat, de loonstrook en de jaaropgave. Dit zijn allemaal formulieren die van belang zijn om het loon en verschuldigde bedragen te berekenen.

Ook het inrichten van uw salarisadministratie is één van onze veelzijdige diensten.
salarisadministratie houdt onder andere in:

  • Van controle mutatie- invoer tot verzorging van de loonstroken,
  • betaaloverzicht, journaalposten,
  • maandelijkse belasting- en pensioenaangiften
  • het opstellen van arbeidsovereenkomsten en
  • bemiddeling op het gebied van personeelszaken.

U bepaalt zelf welke diensten u van ons afneemt. Op basis van uw keuze wordt er een vaste prijs per loonstrook bepaald. U weet dus van te voren waar u aan toe bent en komt niet voor onaangename verassingen te staan.
U zorgt voor de aanlevering van informatie en wij zorgen ervoor dat alles correct en op tijd wordt verwerkt.